Menu

        

 

PERSBERICHT

 

Bed & Breakfast Meerkamer in Oostwold beloond met 4 tulpen

Oostwold, 12 september 2015. Meerkamer in Oostwold gemeente Oldambt is vandaag officieel ingedeeld in de klasse van 4 tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Meerkamer ontving de 4 tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest:

“B&B Meerkamer is een leuke B&B in de nabijheid van het meer dat 10 jaar geleden is aangelegd om de wat wegvallende regio nieuwe impulsen te geven. Het meer, in de nabijheid van de nieuwe Blauwe stad, biedt uitstekende watersport mogelijkheden. Ook fietsen en wandelen kan prima in de nabije omgeving. De inrichting en uitstraling zijn van hoog niveau. "Ze leggen ziel en zaligheid in de B&B".

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

"Een bed & breakfast met 4 tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

 

Reviews van B&B Meerkamer in Oostwold